Història

Des de 1950


Location

Els inicis

La nostra història va començar amb la compra de quatre vaques frisones. La idea inicial era obtenir llet per a la família i vendre'n els excedents.

1950

Location

Primera màquina

Vam comprar la primera màquina de munyir. En aquell moment els animals encara els teníem estabulats als baixos de la masia.

1965

Location

Modernització

Es va construir la primera sitja de formigó per emmagatzemar-hi l’ensitjat i també vàrem començar a modernitzar els processos d’alimentació de les vaques.

1968

Location

Distribució

Ja munyíem 12 vaques i la llet l’anàvem a vendre al poble de Berga amb pots i mesures.

1970

Location

Granja independent

Es va construir la primera granja de vaques independent de la casa principal amb capacitat per a 40 caps de bestiar i amb sistema d’estabulació lliure.

1980

Location

Primera lleteria

Es va construir la primera lleteria d’acord amb les normes de sanitat d’aquell moment i vam adquirir un pasteuritzador de plaques, una envasadora de bosses i una cambra frigorífica. En aquest moment va ser quan vam començar a vendre la llet en un radi major i vam arribar fins a Manresa. Aquest fet ens va permetre guanyar nous clients i incrementar la producció.

1986

Location

SAT i expansió

ens vam constituir com a SAT (Societat Agrària de Transformació) i la nova generació, formada pels fills, es va ocupar de la gestió del negoci. Es van construir 1500 m² nous i es van crear 70 noves places per a vaques de producció amb cubicles individuals, sistemes de neteja automatitzats i també un magatzem per a farratges.

2001

Location

Noves instal·lacions

Es va construir una nova lleteria en un nou edifici. Les instal·lacions es van dotar de màquines noves per continuar millorant els processos i per poder fer front a comandes més grans.

2014

© 2017 Cal Serrador | Dissenyat per La Padrina